Kukkakauppiaan tervehdys

Kukkapii on maailman kaunein työpaikka! Tuoksut, kukkien runsaus ja värikkyys saavat sukat pyörimään myös kukkakauppiaan omissa jaloissa. Kukat ovat olleet intohimoni ja harrastukseni aina. Tämän perinteikkään kukkakaupan toiminnan jatkaminen teki unelmistani totta ja samalla yrittäjän arjestani työntäyteisen.

Välitän jokaisesta asiakkaastamme, ja hymy nousee kasvoilleni, kun kukkakaupan ovi aukeaa. On hienoa päästä auttamaan asiakasta kukkavalinnoissa ja ideoimaan yhdessä lopputulosta! Pyrimme jättämään jokaisella asiakkaalle hyvän mielen käynnistä ja tyytyväisyyden palveluun myös kiireisinä sesonkeina, kuten joulun tai kevään juhlien alla.

Minulle on tärkeää pitää myymälä raikkaan valoisana ja tunnelma iloisena. Keskitymme vain kukkiin, viherkasveihin ja niihin liittyviin palveluihin – sisustustavarat eivät kuulu valikoimaamme. Erikoistumalla kukkiin voimme tarjota asiakkaille parasta kukkapalvelua.

Kaikki Kukkapiissä myytävät kukat ovat tuoreita ja laadukkaita. Pidämme valikoimassamme vain sellaisia kukkia, joista itsekin pidämme! Kaunis sidonta, kimppujen viimeistely, oikeanlainen ja kaunis paketointi sekä hoito-ohjeet kuuluvat palveluumme erikseen kysymättäkin.

Lämpimästi tervetuloa!
Piia Lindeman
kukkakauppias, yrittäjä