Inspiroidutaan kukista yhdessä!

Kukkamyyjämme tuntevat kukat, kukkien kielen sekä oikeat sidontatekniikat. Kukkagalleriastamme näet käsityömme jäljen ja saat ideoita omaan kimppuusi tai toivomaasi asetelmaan. Rakastamme kukkia ja inspiroidumme niistä!

Mikä on sinun suosikkikukkasi? Millaisen viestin haluat kukilla välittää? Teemme kauniita kukkasidontatöitä eri tunteisiin, tunnelmiin ja tarpeisiin. Kukkavalikoimamme on huumaavan runsas ja uusia lajeja saapuu myymäläämme jatkuvasti. Valitse kukat itse tai anna meille vapaat kädet!

Kimput

Kukkaenergiaa! Tunteita ja tunnelmia kukkasin! Kukat piristävät arkea, ilahduttavat kun on juhlan aika ja lohduttavat surun hetkellä. Kukat kertovat ja luovat tarinoita Sinulle tai läheisellesi. Kuuntele ja katsele.

Katso kuvia

Häät

Tahdon! Meillekin on tärkeää, että juhlapäivästäsi tulee ikimuistoinen. Laitamme peliin
kaiken luovuutemme, taitomme ja osaamisemme, jotta visiot ja unelmat täydellisestä
morsiuskimpusta, vieheistä ja kukkakoristeista muuttuvat todeksi.

Katso kuvia.

Hautajaiset

Surun hetkellä aika pysähtyy ja hidastuu. Lohtua voi silloin saada monin eri tavoin. Kukat korvaavat sanoja, joita on joskus vaikea sanoa ääneen, tai kun mitkään sanat eivät tunnu riittävän.

Katso kuvia.

Korut ja lahjat

Kaunistaudu kukkasin! Voit myös ilahduttaa ystävää, työtoveria tai naapuriasi kauniilla tai vaikka vähän hassuillakin kukkayllätyksillä. Kaikki on mahdollista, ideoidaan yhdessä!

Katso kuvia.

Juhla- ja tilakoristelu

Juhlan onnistumisen varmistaa viihtyisä tunnelma ja kauniit kukat! Ideoidaan yhdessä! Olisiko lopputulos tyylikäs ja pelkistetty, romanttinen ja rönsyilevä vai luonnonläheinen ja erähenkinen. Toteutamme ammattitaidolla hurjimmatkin ideat, mikään ei ole mahdotonta!

Katso kuvia.