Ruukkuja, kasveja ja kokemusta

Kukkapiillä on Lahden alueella useita vihersisustamisen referenssikohteita aina julkisista tiloista, yrityksiin ja yksityiskoteihin sekä yleisötilaisuuksiin. Pidempien vihersisustusprojektien lisäksi kasveja lainataankin myös esimerkiksi asuntojen stailaukseen sekä erilaisiin juhliin.

Liikkeessä on jatkuvasti esillä laaja valikoima viherkasveja, joiden avulla pääsee helposti vihersisustamisen alkuun. Tarvittaessa kasveja tilataan eri puolilta maailmaa. Kukkapiin kautta on mahdollisuus saada veistosmaisia, sisä- ja ulkokäyttöön soveltuvia Leghuza-ruukkuja sekä muita istutuksiin sopivia ruukkuja. Ruukkua valittaessa kiinnitetään huomiota niin muuhun sisustukseen, kasvin ominaisuuksiin ja tarpeisiin, hoitorutiineihin kuin yrityksen tai tilan väritykseenkin.

Kun haluat lisää viihtyisyyttä, hyvinvointia ja pehmeyttä tiloihisi, käänny siis Kukkapiin puoleen. Kokeneiden puutarhureiden käsissä tilat muuntuvat toiveidesi mukaan virkistäväksi keitaaksi, talvipuutarhaksi tai vaikkapa ikebana-aulaksi. Suunnittelemme vihersisustuksia Lahden alueella sisätilojen lisäksi myös esimerkiksi terasseille ja muihin ulkotiloihin.